| Måndag

Som alltid så har måndagar en tendens att bara flyga iväg och det gjorde den idag också men jag har ändå fått mycket gjort på jobbet! Paris Fashion Week närmar sig med stormsteg och idag har jag fixat en hel del med requests till visningar och bokat in möten för att de från ELLE-redaktionen som åker till Paris ska kunna titta närmare på kollektionerna i olika showroom. Efter jobbet åkte äntligen jag och hämtade ut mitt nya pass (som varit klart i flera månader) och hoppade av några busshållplatser innan min och gick hem. Det märks verkligen att det är höst nu och jag gillar det!

 

Skinnjacka: Zara

Stickad tröja: NK/Stadsmissionen

Väska: Miu Miu

 



| Söndag


Skjorta: Weekday

Skärp & väska: Beyond Retro

Skinnjacka: Zara

Byxor: Gina Tricot

Boots: Din Sko

 



| Inspiration

 



| Parfymtips...

 


 


| Öppet hus hos Acne


I torsdags var jag på Acnes kontor i Gamla Stan och spanade in S/S 10 och det fanns verkligen hur mycket fint som helst!

 



| Onsdag

Dagen började med pressfrukost hos Sand...


...och fortsatte med plock på stan, fix med returer och prepp nere i moderummet


Gant hade 60-årskalas och bjöd på champagne och fina installationer


Gamla och fina Gant-skjortor


Små tygprover låg utspridda på bordet


 


 


| En hundring

Halsband, 99 kronor, Lindex

 

 


 


| Tisdag

Jag har precis kommit hem efter en sushimiddag på söder, det är alltid lika gott! Idag har jag fixat och trixat nere i ELLEs moderum, hängt upp, färgkordinerat och sorterat. En del bud med kläder har jag skickat iväg och jag har även börjat skriva en byline till det modejobbet vi plåtade förra veckan. Imorgon möter jag upp Jenny och börjar dagen med pressfrukost hos Sand. Därefter ska jag göra lite ärenden på stan till Helena som gör ELLEs shoppingsidor, jag ska låna lite saker i butik och eventullet svänga förbi några presskontor. Plocksidorna plåtas på torsdag och då ska jag vara med i studion, så imorgon eftermiddag ska jag och Helena gå igenom allt så att det är klart. Och efter jobbet imorgon blir det trevligheter, Gant har nämligen 60-årskalas!

 

Stickad tröja: Acne

Skinnjacka & tights: Zara

Boots: Din Sko

Väska: Miu Miu

 

 



| Måndag

T-shirt: Acne
Kjol: H&M
Skinnjacka: Zara
Skärp: Beyond Retro
Väska: Miu Miu

 



| Shopping: Ringar

 

Klicka här och kolla in ett gäng läckra ringar!

 

 


 


| Just nu

Hela måndagen har bara rusat iväg! Varje måndag har vi frukostmöte, där vi går igenom vad som händer i veckan och hur lämningarna ser ut och vi fick också höra hur Erika och vår AD hade haft det i New York, spännande! Vid tio gick jag ner i moderummet och började göra alla utländska returer. Chanel, Prada, D&G, Marni, Temperley, Sportmax, Giuseppe Zanotti, Luella och mycket mer skulle snabbt tillbaka till respektive presskontor ute i Europa så jag har packat och skrivit följesedlar nästan hela dagen. Nu är allt påväg med budfirman!

Milano Fashion Week börjar på onsdag och jag har precis ringt runt för att få bekräftat att de från redaktionen som ska åka får platser till visningarna. Nu är det bara jag och Helena som sitter kvar på redaktionen. Helena gör alla snygga och tjusiga plocksidor i ELLE och jag är med på ett hörn nu och ska fixa och hjälpa till med det den här veckan. Vi har kollat upp catwalkbilder som kan passa bra och planerat lite för veckan. Men snart är det dags att möta upp Johanna en liten stund. Jag vet att hon ska köpa ett par grymt snygga jodphurs på Nilson idag...



| Söndagslyx

Idag har jag och Johanna haft en helt underbar söndag med fint väder och härlig shopping. Dagen började med frukost på Mellqvist Kaffe på Hornsgatan (rekommenderas!) tillsammans med vår vän Sam som cyklade dit och gjorde oss sällskap. Därefter strosade vi runt på söder, kollade i butiker, satt i solen vid Nytorget och åkte sedan vidare in mot stan. Efter x antal butiker blev det paus på Muffin Bakery och sedan promenerade vi till Gamla Stan och åt middag pasta på Vapiano. En riktigt lyxig söndag måste jag säga och vilket fint väder det har varit hela dagen!

T-shirt och kavaj: Second hand
Tights: Zara
Väska: Miu Miu
Solglasögon: Ray Ban



| 30 kronor...





På Stadsmissionen vid Nytorget hittade bland annat det här lilla armbandet och priset var inte illa, 30 kronor fick jag ge för det. Jag lyckades också hitta en snygg stickad tröja som visade sig vara från NK. Den var i perfekt skick, en svart tröja i ull med silvriga lurextrådar för 125 kronor. Ibland är verkligen second hand det bästa som finns! Den kommer bli så fin när det blir lite kallare ute.



| 229 kronor

Här är ett av mina två köp jag gjorde på Beyond Retro. Jag hittade en väldigt tjusig väska med fina gulddetaljer och priset var bara 229 kronor, det kallar jag ett fynd! Jag köpte även ett fint bälte med silverplattor som jag nog inviger redan imorgon...

 



| Upper Queen Street

Beyond Retro har flyttat från SOUK-gallerian till Drottninggatan 77 och det är verkligen en guldgruva och butiken är så fin! Jag och Johanna spenderade nog en timme därinne idag. Jag ska visa er ett av mina två fynd strax...

 



| Liselotte Watkins

Illustration: Liselotte Watkins


Jag har alltid beundrat Liselotte Watkins illustrationer (som så många andra) och jag läste i Filippa Bergs blogg på ELLE att hon har börjat blogga. Jag kikade runt lite och hittade den här illustrationen av vår coola modechef och creative director Cia. Jag har länge tänkt köpa mig ett stort block och börja teckna igen. Jag ritade en hel del förut och varför jag inte gjort det på så länge är konstigt. Men det ska det bli ändring på inom kort!

 



| Carl och Jenny

ELLE 2008 Foto: Carl Bengtsson, styling: Jenny Fredriksson

 

Det var Carl Bengtsson som plåtade modejobbet vi gjorde igår och precis som i modejobbet ovan så var det Jenny Fredriksson som stylade. När Carl och Jenny jobbar ihop blir det verkligen helt fantastiskt fint. Jag kommer väl ihåg det här modejobbet som publicerades i ELLE förra året. Jag älskar känslan i bilderna och det är så fint så att man nästan tappar andan lite grand. Det var verkligen intressand och otroligt kul att se hur både Carl och Jenny jobbar på så nära håll som jag fick göra igår. De är proffs på det de gör och att vara med var väldigt lärorikt på många sätt!




| Just nu





Jag sitter och kollar på lite bilder från igår som jag och min vän Johanna tog och jag lovar det finns en hel del. Både bra och låt oss säga mindre bra bilder (och filmer!?) som måste läggas i någon "glöm-bort-att-det-hänt-mapp", hehe.  När vi skulle gå och köpa sushi hittade en gammal matta som hängde på en bakgård. Det är verkligen något speciellt med bakgårdar, de är så mystiskt vackra. Speciellt nu på höstkvällarna...




| Dream sequence

Dorothea Barth Jörgensen i W Magazine oktober 2009




| På min önskelista...

Ring: Loree Redkin, klänningar & paljettjacka: Topshop, skor: Acne,

ring med lila sten: Forever21.com och nitarmband: Alexander McQueen

 




| Lördag

 

Tidigare idag var jag ute på en promenad tillsammans med min vän Emma och hennes söta hund William. Vi gick långt och pratade om allt möjligt, när man inte hinner ses så mycket i veckorna är det så skönt när man väl ses. Då är det verkligen inte tyst en sekund. Ikväll tänkte se klart andra säsongen av True Blood, titta på en film, kolla igenom lite visningar på Style.com och bara ha en lugn hemmakväll...

 

Skjorta: Gant

Skinnjacka & tights: Zara

Boots: Din Sko

Cowboyspännen: Vagabond

Solglasögon: Ray Ban

 


| Proenza Schouler S/S 10


Proenza Schouler S/S 10




| Threeasfour S/S 10

Threeasfour S/S 10


 


 


| Calvin Klein S/S 10

Calvin Klein S/S 10




| Önskeoutfit


Linne: Acne kjol: Topshop, kavaj: Chloé skor: H&M,
väska: Chanel och armband: Sophie by Sophie





| Stilleben

Tjejen som gjorde modellens makeup igår hade en liten tallrik med penslar, svampar, borstar, läppstift och rouge. Det såg så fint ut så jag var tvungen att ta en bild. Som ett litet stilleben, tjusigt!




| I stylistväskan...

Något som alltid ska vara med till plåtningar är den lilla stylistväskan. I den ligger små hjälpmedel för att få kläder och accessoarer att sitta som det ska. Klämmor, Hollywood Fashion Tape, saxar och säkerhetsnålar är en del av de små prylar som alltid är användbart när ett modejobb ska stylas...

 



| Fredag

Plåtningen för ELLE gick väldigt bra igår! Hela teamet gjorde ett grymt bra jobb och jag längtar till att få se jobbet i tryck. Vi höll på från åtta till strax efter fem igår och när jag åkt och lämnat alla kläderna i moderummet på redaktionen så begav jag mig till Söder för att möta upp min vän Johanna. Det blev sushi, två flaskor vin och andra trevligheter. Vi höll till på Johannas kontor och hade precis som förra fredagen en härlig och mysig kväll!

Tröja: H&M
Jacka & tights: Zara
Boots: Din Sko
Cowboyspännen: Vagabond



| Före och efter

Häromdagen köpte jag cowboyspännen som man kan sätta på sina skor från Vagabond, de kostade 150 kronor. Det blev en helt nya skor när jag satt dem på mina stövletter från Whyred och boots från Din Sko. Enkelt sätt att hotta upp och förändra ett par skor när man känner för det. Det här är helt klart veckans bästa köp!

 


 


| Hårfint

Här kan ni kolla in tjusiga diadem som garanterat piffar upp vilken outfit som helst!

 



| Backstage: Bryan Reyes

Bryan Reyes S/S 10

 



| Just nu

Jag sitter och dricker te och fixar lite med datorn. Igår fick vi det allra sista till modejobbet, bland annat finsaker från Chanel i härliga askar. Plåtningen är idag och klockan 08.00 ska hela teamet vara i studion, så nu ska jag åka till redaktionen och hämta upp alla saker!

 



| Just nu

Nu ska jag strax ta bussen in mot stan och ELLEs redaktion. Idag ska jag göra lite fler ärenden på stan och när dagen är slut ska hela modejobbet och alla outfits vara nerpackade i väskor och påsar. Så nu är det sista dagen att fixa allt inför plåtningen och vi kommer få en hel del bud med kläder från Italien, London och New York...



| Backstage: Alexander Wang

Alexander Wang S/S 10




| Topshop x 2

Jag skulle vilja ha ett par nya höstskor, de här två modellerna från Topshop ser väldigt bra ut! Jag skulle mer än gärna kunna tänka mig att strutta omkring i dessa i höst. Ett par snygga, bekväma och låga skor samt ett par rejäla klackar (som gärna får fungera både till vardags och till fest) är två måsten i höstskogarderoben...

 



| Rodarte S/S 10

Bilder: Style.com

 



| Marc by Marc Jacobs S/S 10

Bilder: Style.com

 



| Chanel + NK

Det råder verkligen Chanelfeber just nu och på NK har de en liten utställning, fint!

 



| Voluspa

Idag har jag mest varit på redaktionen men jag gjorde också lite ärenden på stan i slutet av dagen. Jag hade en liten lista på saker som skulle lånas i butik till modejobbet och jag besökte bland annat Mattsons Band på Kungsgatan, NK och den härliga inredningsbutiken Bohem på Linnégatan. Det första jag kände när jag gick in i butiken var att det doftade riktigt gott tack och det visade sig vara ljus från Voluspa som brann lite här och var. Jag ska nog unna mig ett lyxigt doftljus inom kort, det är verkligen skillnad på ljus och ljus... Och fina är de också, som små prydnader!

 



| Packa upp...

Nästan varje dag nu innan plåtningen (som vi har på fredag) kommer det bud med kläder, skor och accessoarer. Det är bud från de presskontor jag och Jenny varit och besökt, från de presskontor som vi ringt in saker ifrån och det mest spännande; paketen från utländska designers. Det är inte förrän man verkligen håller i paketet och packar upp det som man är säker på vilka looks man får. Allt kan ändras i sista sekund när alla världens modetidningar vill ha samma saker men till det här jobbet ser det ut som vi får en hel del av de fina favoritlooks vi gjort requests på.

Allt packas upp i ELLEs moderum och sedan hängs det upp på såkallade "klädhästar". Smycken och accesoarer har jag idag sorterat och lagt i silkespappar i små lådor, skokartonglock och hängt upp på en av gallerväggarna i moderummet (väggarna är täckta av ett vitt galler så att man just ska kunna hänga upp både kläder och accessoarer och på så sätt få en bra överblick). Imorgon ska vi hänga klart hela jobbet, alla outfits ska sättas (i alla fall så att man har en grund, sedan kan saker alltid ändras på plats i studion). Jenny har redan börjat, jobbet har växt fram på väggen under veckan. Åh, det kommer bli så bra!

 

 



| Onsdag

Efter Marc Jacobs visning igår blev jag otroligt sugen på ljusa plagg, så idag kändes det som en bra dag att använda min pudriga skjorta från H&M. Men imorgon blir det nog svart igen...

 



| Pastell

Bild: Jak & Jil

 



| Applåder!

 

Bilder: Marc Jacobs S/S 2010 Style.com

 

Åh, imorse tittade jag på Marc Jacobs fantastiskt fina, pastelliga, ljusa och krispiga vårkollektion. Inspirationen för kollektionen kommer från teaterns, balettens och operans vackra värld. Jag blir väldigt inspirerad och jag som har varit iklädd favoritfärgen svart nästan varje dag de senaste veckorna blir minst sagt sugen på en ljusare och fräschare färgskala, precis som den Marc satt ihop, i alla fall till våren. Men än är jag inte lika trött som Marc på svart och nitat...

 


 


| Min dag

Jag har varit nere i moderummet och packat och hängt upp kläder till jobbet som

Jenny Fredriksson och jag håller på med just nu...


Har får ni en glimt av litet hörn i ELLEs moderum som just nu är fyllt av härliga kläder


Vi har gjort en hel del utländska requests på looks från höst- och vinterkollektionerna som vi gärna vill ha med i modejobbet som plåtas nu på fredag. Idag har jag ringt upp några av presskontoren (de som inte svarade förra veckan) och kollat upp vad som kommer att skickas och att allt är på det klara. Det ser ut som vi får en hel del, kul!


Här provar jag ett par grymt snygga skor från Jimmy Choos

samarbete med H&M som lanseras den 14 november


Jag gillar spännet!


Efter jobbet besökte vi Louis Vuitton lilla Xmas-utställning på

Galleri Kleerup som de söta tjejerna från RMPR höll i...


Dessa city-guider från LV skulle inte vara helt fel att ha i bokhyllan!




| Ringring

Ringar: H&M & Gina Tricot

 

 



| Just nu

Har precis krupit upp ur soffan där jag spenderat nästan hela kvällen med ett gäng tidningar, datorn, min fina katt Hamlet (som helst vill ligga på rygg mitt i alltihop) och några koppar te med mjölk. Jag har bland annat plöjt igenom ELLE nummer 10 som kommer ut i butik nu i veckan. Det är ett fullspäckat, härligt och tungt höstnummer kan jag lova!

Jag började ju som sagt som modeassistentELLE förra veckan och är nu inne på min andra vecka. Och hur har det gått? Jo, jag trivs riktigt, riktigt bra! Alla är så trevliga och jag hade turen att börja precis när Jenny Fredriksson skulle sätt igång med ett modejobb till ELLE nr 12, så jag hoppade rätt in i en produktion. Förra veckan var jag runt på en stor del av alla de presskontor som finns i stan och plockade kläder. Jag har också gjort request på looks från utländska designers som vi gärna vill ha med i storyn. I ELLEs moderum fylls det på med nya saker varje dag och nu är det sprängfyllt med vackra kläder, skor, väskor och smycken. Och mer kommer! Jobbet plåtas på fredag och innan dess är det en del som ska fixas och trixas med och oj vad kul det är! Jag måste säga att jag inte kunde fått en bättre start på mitt år som modeassistent!



| Triss

Kova & T, Les Petites och Acne




| Perfektion

Hur grymma är inte dessa skor från YSL? (Bild: Jak & Jil)


Åh, jag längtar till modeveckan i Paris som drar igång om två veckor, då kan man verkligen räkna med streetstyle och inspiration i massor i alla stora streetstylebloggar...

 



| Kedjor

Giles & Brothers, Lindex, Nancy Caten och Lee Angel



| Förra veckan...

Jag såg Coco avant Chanel förra veckan och det var svårt att inte sig låta inspireras av Coco Chanels fantastiska stil. Så för några dagar sedan fick det bli marina ränder och pärlor som jag mixade med lite kedjor. Till det ett par svarta smala byxor och ballerinaskor, väldigt Chanel! Snart kommer jag nog ta fram min tweedkavaj också...

 



| Pudrigt från Dagmar

I veckan var jag hos Dagmar och plockade kläder till ett jobb Jenny Fredriksson håller på med just nu. Jag blev nästan lite kär i den här fina klänningen från Dagmar S/S 2010. Så himla fint med ett litet smycke bak i ryggen...

 



| Söndagslyx

Igår bjöd jag min vän Johanna på middag. Det blev pasta, rödvin och en riktigt smaskig efterättstallrik. Vad sägs om kladdkaka, hallon- och mangosorbet, passionsfrukt och blåbär? Vi pratade, lyssnade på Chet Baker och hade det väldigt trevligt hela kvällen. Det kallar jag för söndagslyx!

 

Kjol: H&M

Glittrig topp: Stadsmissionen

 




| Rutigt




| Just nu

Idag har jag tagit det ganska lugnt men ändå fått mycket gjort. Jag har städat lite, läst och kikat igenom de visningar som kommit upp på Style.com, tittat på de tredje avsnittet av Modehuset Chanel, lyssnat på den här låten x antal gånger, promenerat och handlat mat. Nu blir det soffan, True Blood och mangosorbet för hela slanten!



| Rose noir

Jag fick ett prov på den här parfymen från Byredo när jag plockade kläder hos Modin Åkerlind i veckan och den doftar helt underbart gott!




| Topshop


Finsaker från Topshop



| Fredag!

Åh, vad trevligt jag och Johanna hade det igår! Först middag och en flaska vin på Koh Phangan, därefter såg vi The September Issue, som var riktigt sevärd! Sedan drack vi rosa bubbel och dansade på Johannas jobb. Grymt härlig kväll!

 

Klänning: Monki

Skor: Whyred

 


 


| Just nu

Jag ska strax åka till redaktionen, har precis suttit och kollat igenom de visningar från NY Fashion Week som har kommit upp på Style.com och fixat iordning mig. Och ikväll ska jag och Johanna äntligen gå och se The September Issue!



| Svarta kavajer

Klassisk modell eller med en twist. En svart kavaj är ett nyckelplagg i garderoben, kolla in åtta shoppingtips här!

 



| Onsdag

 

T-shirt: Acne

Kavaj och byxor: Zara

Väska: Miu Miu

 

 


 


| Ja, tack!

Klänning: Splendid, ring: YSL, skor: Burberry Prorsum, kavaj: A.P.C

 

 



| Nytt jobb!

Så, nu kan jag äntligen berätta för er att jag är ny modeassistent på Elle. Igår var min första dag på jobbet och nu ska jag vara en av modeassistenterna på tidningen i ett år (det är alltid två åt gången). Det innebär att jag kommer assistera stylisterna på modeavdelningen. Hjälpa till vid produktioner, ringa till presskontor, plocka kläder, sortera i moderummet, buda tillbaka kläder, skriva listor, göra requests på looks från utländska designers och mycket mer. Det ska verkligen bli (och är redan) hur kul som helst och en väldigt nyttig erfarenhet, jag kommer att lära mig massor!

 

 


 


| Sötnos

Idag har jag varit runt på ett gäng presskontor och plockat kläder. På Spalt PR har de två hundar, vara tvungen att ta lite kort på den här sötnosen!

 



| Tweed

Finfin tweedkavaj från Tiger




| Boots

Grymt snygga boots i skinn från Vagabond




| Just nu

Jag sitter och fixar med lite saker på datorn, dricker te och är väldigt, väldigt glad över något som jag tänkte berätta för er inom kort. Tänkte snart se ett eller kanske två avsnitt av True Blood (har haft maraton hela helgen och är mitt i säsong två). Ni måste verkligen se den serien om ni inte redan börjat, jag är fast!



| Svart önsketänkade


Klänningar: Surface To Air & Opening Ceremony,

clutch: Roberto Cavalli, skor och kavaj: Acne




| Black lace


Underbart fin bh i svart spets från Stella McCartney/Net-a-porter.com




| Coco avant Chanel

Vackra Audrey Tautou spelar Coco Chanel


Som jag väntat på att få se filmen Coco avant Chanel! Imorgon klockan 10.00 ska jag gå på förhandsvisning för pressen och det ser jag verkligen fram emot. Ett måste på bio i höst är också The September Issue och den tänkte jag och min vän Johanna se på fredag...

 



| VeckoRevyn



| VeckoRevyn

 



| Min Miu Miu

Jag tänkte och tänkte och tillslut bestämde jag mig, så jag åkte in till stan och köpte min drömväska...



| VeckoRevyn

 



| Just nu

Har precis vaknat. lyssnar på den här låten och ska precis kolla på den andra delen av "Modehuset Chanel" och även den andra delen av "True Blood". Och jag har funderat hela natten på en sak, det handlar om ett väskinköp som jag velat göra länge. Jag har den undanlag på Natalie Schuterman och frågan är verkligen, ska jag eller ska jag inte? Det återstår att se hur det går med den saken, men jag vet ju vart det lutar åt men det tål att tänkas på några gånger till... Nej, frukost och lite SvtPlay blir det nu i alla fall.



| Onsdag

Tröja och väst: H&M

Byxor: Zara

Skärp och väska: Second hand

Skor: Din Sko




| Nr 18

D&G har släppt fem olika parfymer som alla är unisex (säljs på Kicks). Jag gillar verkligen doft nr 18 "La Lune", den luktade verkligen helt underbart gott. Men det kan inte bli en till parfym nu, köpte ju precis en ny flaska Chloé...



| Twilfit

Twilfit hade en liten tillställning i Gallerian idag och även de bjöd på bubbel, en lektion i korsettens historia, auktion och modebloggsfavoritsötsaken nummer ett: pastelliga macaroons. Det var första gången jag åt en och jag måste säga att det var hur gott som helst, så nu förstår jag hypen. Min favorit var den med chokladsmak men den med hallonsmak var inte dum den heller. Snygg-Karin var också där och som alltid är det lika trevligt att träffas och prata lite. Det auktionerade ut korsetter och vintage-underkläder, totalt var det ungefär sju föremål och det var en man i grön kostym som köpte alla föremål förutom ett...

 


 


| Bubbel

Det här var den enda vettiga bilden jag tog hos Molino PR och Gina Tricot i eftermiddags. Anledningen? Jag träffade på så många trevliga människor att jag helt enkelt glömde bort kameran, eller ja några bilder blev det men inte något att visa upp. Bland annat Csilla på Chic som alltid är lika härlig att prata med! Men jag kan säga att det kommer komma in en hel del fina svarta kavajer och prisvärda partyklänningar. Paljetter, sammet, skinnimitation och pärlor var det mycket av, och ja bubbel också...




| Just nu

Jag sitter här med en aspirinmask i hela ansiktet. Gör en sådan ungefär tre gånger i veckan och det är verkligen hur bra som helst! Har jobbat lite och ätit sen frukost. Jag ska fortsätta jobba en stund med lite modeplock innan jag åker in till stan för Gina Tricots presentation av vinterns jul- och nyårskollektioner. Ska fundera ut något att sätta på mig, vädret växlar hela tiden och man vill inte vara för varmt eller kallt klädd.. Tar självklart med mig kameran så ni får se lite bilder från dagen ikväll!



| Inbjudningar

Jag har fått lite inbjudningar till lite olika saker som händer nu i veckan. Idag tänkte jag kila iväg till Molino PR och spana in Gina Tricot, 20-tals cocktail låter inte helt fel. Sedan blir det middag med Johanna och därefter har Twilfit en tillställning i deras butik i Gallerian klockan åtta. Och så imorgon har Indiska modevisning på Hotell Anglais...

 



| Twisted chain

Halsband från Dorothy Perkins, 132 kronor



 


| Ska man, ska man inte?





| Weekday lookbook a/w 09

 



| Tisdag


Tröja: H&M
Armband: Punktshop och Topshop
Klocka: Casio



| Höst

Svart kappa: H&M, tweedjacka: Sonia by Sonia Rykiel, svart jacka: Paul & Joe,
stövlar: Jil Sander, boots med kilklack: Ann Demeulemeester
Ankelboots i mocka: Yves Saint Laurent



| Black pants

Preen, Marc Jacobs och Alexander Wang



| Finsaker

Jag har kollat igenom min dator, rensat och sorterat lite och hittade just dessa bilder i en mappen "Finsaker", ett ganska blandat innehåll med andra ord. Här är några av mina favoritbilde ur mappen...  Åh, vad sugen jag blir på att åka till Paris nu!

 


 


| Mac


Jag har använt ett löspuder från Håkansson ett tag nu och när min andra lilla burk var slut tänkte jag testa något nytt. Det blev ett puder från Mac och hittills är jag väldigt nöjd med resultatet. Finns på Åhléns för 235 kronor.



| Inte helt fel..


T-shirt: Monki, kjol: Helmut Lang, halsband: Forever21
väska: Yves Saint Laurent, skor: Rupert Sanderson




| V-neck

 

 

Igår köpte jag inte bara en ny kalender, ett datorfodral och lite anteckningsblock. En svart, tunn v-ringad t-shirt från Acne fick också följa med hem..

 



Till bloggens startsida
RSS 2.0