| Plockdag




Godmorgon! Nu ska jag iväg på en pressfrukost och sedan blir det en heldag med plock till ett par jobb för Glaze. Jag har på mig en svart klänning från Topshop och en kavaj från H&M. 

Såhär ser dagens schema ut: 

09.00 Pressfrukost Ibeyo
10.00 Lindex
10.30 H&M
11.00 Molino PR
11.30 Presskontakterna
13.00 RMPR
13.30 Eva Helena
14.00 Polhem
14.30 Skobranschrådet



| Svart + vitt

En svart kavaj, en vit slapp t-shirt och svarta byxor är en klassisk  (och helt perfekt) kombination som sällan misslyckas. Enkelt, javisst. Men åh, vad snyggt det är!



| Den ljusa kavajen på tre sätt...

Kavaj: H&M (i butik maj/juni),
t-shirt: Alexander Wang, byxor: H&M
(i butik maj/juni),
halsband: YSL, nagellack: Essie "Cool Lots", skor: Topshop



Kavaj: H&M, linne: Splendid, byxor: H&M,
ring: Accessorize, kuvertväska: H&M, skor: Rizzo

Kavaj: H&M, klänning: Topshop,
halsband: Forever21.com, väska: Proenza Schouler,
skor: Scorett, parfym: Prada Infusion de Fleur d’Oranger

Ps. Och nej kollagen är inte gjorda här, hehe.



| Parfym







Jag har några favoritdofter som jag använder men är sugen på en från Clean eller Marc Jacobs. Har alltid varit svag för DKNY Be Delicious och igår fick jag DKNY Fresh Blossom av min mamma, den luktar riktigt gott och vårigt!



| Måndag


Idag ska jag göra några ärenden som att lämna in skor till skomakaren och gå förbi banken en sväng. Sedan blir det jobb hemifrån hela dagen. Presskontor ska bokas till imorgon (håller på med fyra plock till Glaze som plåtas nästa vecka) och shoppingtips till Veckorevyn.com ska göras. Idag känner jag att jag att det blir en hel del gjort och det är så härligt att solen skiner ute!

Klänning: H&M



| Veckorevyn.com


Veckorevyn.com kan ni idag spana in ett jobb där jag plockat ihop ett gäng shoppingtips i härliga persikofärger. Ni hittar plocket här!



| Tack, tack, tack!


Hittade ett inlägg om mitt senaste stylingjobb jobb för SOLO hos Hotspot idag. Tusen tack Karolina, det värmer verkligen att höra!



| Söndagsfika



Snart är det fika hos ett par vänner till familjen och jag har på mig detta:

Tröja: Monki
Kjol: Dagmar



| Vårtecken


Jag vill plocka fram och börja använda alla fina klänningar som hänger i min garderob. Men först måste det blir lite mer vår ute och helst ännu varmare så att jag kan ha dessa skor med bara ben till (ja, jag köpte skorna från MQ igår eftersom det visade sig att de faktiskt har hunnit komma ut i butik). Just nu går jag mest klädd i svart varje dag men så fort det börjar bli lite finare väder ska jag dra på mig lite färg...



| Helgens shoppingtips


Varje lördag kommer ett plock med helgens shoppingtips upp på Veckorevyn.com. Här hittar ni helgens shoppongtips!



| Snygga skor!



Dessa skor från MQ i skinn för 799 kr är hur fina som helst! Påminner om ett par jag har från Zara. Vet inte just nu om de finns i butik eller kommer under våren, men snygga är de i alla fall!



| Fredag!



Nu ska jag strax åka iväg till samma studio som igår och rodda med massa plock för SOLO. Idag har jag på mig detta:

T-shirt: Acne
Jeansjacka: Topshop
Smala svarta byxor: Gina Tricot



| Orkesterjacka

På jakt efter en orkesterkavaj till våren? Jag sitter och pillar med lite plock till Veckorevyn.com och hittade en orkesterkavaj till ett riktigt budgetpris (om man jämför med den här dyrgripen) på Ellos.se. 399 kr kostar den och den finns att klicka hem här...



| I studion


Idag har jag varit i studion tillsammans med fotograf-Niklas, en modell från Mikas och fantastiskt duktiga makeup-artisten Lisa Peterson. Imorgon ska jag tillbaka till studion, då blir det till att plåta plock för hela slanten och sortera allt för att sedan buda tillbaka alla sakerna till presskontoren. Efter plåtningen idag hängde jag med Lisa och fotografen Fabian Örhn och lånade lite smycken till ett jobb de skulle göra. Vi hann även med en snabb fika, trevligt! Nu är jag hemma och lyssnar på lite för hög musik och ska jobba lite till, sedan är det slutjobbat för idag!



| Veckorevyn.com

Veckorevyn.com idag kan ni spana in ett riktigt färgsprakande plock med shoppingtips som jag har samlat ihop. Ni hittar jobbet här!



| Plåtning





Nu ska jag bege mig mot Niklas Dahlskog och hans studio för en SOLO-plåtning samt en hel del plock. Solen skiner och jag har på mig detta:

Linne: H&M
Liten jacka med markerade axlar: Weekday
Kjol: Acne



| Onsdag


Idag har jag preppat hela dagen inför morgondagens SOLO-plåtning. Det har varit ett slags organiserat kaos hela dagen men nu är jag klar och har skrivit alla listor och lagt ihop outfits och de plagg och accessoarer som ska plåtas. Imorgon ska jag vara i studion klockan nio och alla dessa kassar ska med, tur att jag blir hämtad med budbilen...



| Tjallamalla






Inne på Tjallamalla hittade jag så mycket fina armband att jag inte kunde bestämma mig för vilket eller vilka jag ville ha... Ska tillbaka och lämna tillbaka lite smycken som jag lånat till en SOLO-plåtning på fredag, då ska jag kika närmare på armbanden...



| Snyggt i butik


Jeansskjorta från Zara


Blå kavaj från Zara


Svart kjol från H&M Trend


Ring från H&M (silver)


Ring från H&M (guld)

Jag har sprungit runt på stan idag och plockat en hel del i butik. Självklart hittade jag en hel del fina saker som jag passar på att tipsa om...


| Plock, plock, plock


Godmorgon! Igår var jag ute på stan och snurrade från 10-17 och idag blir det nog en repris på det. Klockan 10.00 ska jag upp till H&Ms showroom på Drottninggatan sedan blir det Polhem, Presskontakterna och Kappahl. Jag ska också försöka leta reda på en välsorterad godisaffär, en tygaffär och ett gäng second hand-butiker där jag ska försöka hitta lite grejer till ett kommande jobb... Plock på American Apparel och Glitter ska också hinnas med. Nu blir det en stor frukost sedan sätter jag mig på bussen iklädd detta:

T-shirt: Acne
Kjol: Acne
Tweedkavaj: Beyond Retro
Halsband: Pärlor och berlocker



| Vårshopping

Veckorevyn.com idag kan ni spana in det här jobbet som jag knåpat ihop!



| Önskeoutfit



Nu vill jag ha vår och tänk vad trevligt det hade varit att gå omkring iklädd detta imorgon istället för kappa, vantar och mössa:

Kavaj: Alla är på jakt efter den perfekta ljusa kavajen. Den här fina är från Maje.
Linne: Skönt och slappt från Monki.
Halsband: Är sugen på söta och personliga berlocker, guld och pärlor.
Alla tre är från Forever21.com.
Byxor: Svarta byxor i fin modell från Stella McCartney.
Clutch: En riktig fining från YSL.
Skor: Topshop kan verkligen göra skor...



| SOLO nr 4 2009






Fotograf: Niklas Dahlskog Styling: Josephine Aune
Hår & Make: Lisa Peterson Modell: Olivia D/Mikas


Idag har SOLO nr 4 landat. Åh, det är alltid lika kul att se sitt jobb i tryck. Ett riktigt bra nummer med snygg framsida! Mitt jobb "Matcha hår med outfit" är med och massor med vårmode och härlig läsning. Ett riktigt toppennummer med andra ord! (Bättre bilder av jobbet dyker upp här på bloggen inom kort).


| Indianplock

Indianplock, Glaze nr 3/4 2009 av Josephine Aune



| Pärlor



Jag har plockat ut ett gäng pärlhalsband som ligger uppe på Veckorevyn.com idag som ni hittar här! Nu ska jag kila iväg till en studio på söder för att plåta plock för Glaze...



| Härlig söndag




Nu är jag äntligen på fötter igen! Efter en veckas sängliggande så klarade jag av en liten tur på stan idag tillsammans med Malin. Vi åt en väldigt god och mättande hälsotallrik till lunch och gick in och ut i butiker. Jag hittade två fina klänningar som jag inte kunde motstå. En blommig liten sak från Gina Tricot, som kommer bli väldigt fin med ett skärp i midjan. På H&M hittade jag en lavendellila plisserad klänning som var helt underbar som jag även har med i ett kommande jobb för SOLO. Ikväll ska jag jobba. Har mycket att ordna med den kommande veckan. På torsdag har jag bokat in en SOLO-plåtning (deadline den 28:e) och imorgon ska lite plock till Glaze plåtas på förmiddagen. Imorgon ska jag även upp en sväng på Veckorevyn.coms redaktion och några presskontor och plock på stan måste hinnas med. Just det, imorrn ska jag även boka modell och boka in ännu fler presskontor till på tisdag... Det är nu det verkligen märks att jag varit sjuk i en vecka. Men det här kommer gå bra, det känner jag på mig!



| Rött


Lite rött piggar upp! Idag mår jag lite bättre och efter en vecka med avskavt nagellack var det på tiden att måla naglarna på nytt. Valde en av mina favoriter när det kommer till röda nyanser från Mavala. Kom också att tänka på min röda plisserade 60-talsklänning med paljetter som jag köpte på Judits för runt 500-lappen. Den är verkligen underbar och i perfekt skick. Hade på mig den senast i somras under modeveckan. Borde ta och plocka fram den!



| Svart, nitar & dragkedjor


Väldigt Alexander Wang-ig väska från Gina Tricot


Kilklackar i mocka med öppen tå och nitar från Don Donna


Snygga skor med lackad träklack från Bianco


Partyväskor med snygga detaljer från Gina Tricot



| Budget vs lyx





| Mmmm...

Foto: Massimo Gammacurta

Hur god ser inte den här Chanel-klubban ut? Det är fotografen Massimo Gammacurta som har fotograferat Chanel, YSL, Gucci och Louis Vuittons logotyper smaksatta med äpple-, körsbär- och vattenmelonssmak. Smaskigt!
Källa: Elle.se



| Budgetshopping


Lunginflammation trodde doktorn att det var så under tiden jag börjar med min penicillinkur kan ni kika in ett budget-plock jag gjort på Veckorevyn.com. Sen vore det kul om ni kunde säga vad ni tyckte eller om det är något speciellt temaplock ni gärna vill se de kommande veckorna?



Onsdag



Inte bättre idag heller. Usch, när ska det här ge med sig egentligen?! Hostar, har nästan 40 graders feber och är helt slut. Vill verkligen bli frisk nu så att jag kan börja jobba med de roliga jobb för SOLO som ska plåtas och vara klara nästa vecka. Skulle också behöva göra lite plock till Veckorevyn.com.. Gaah! Hoppas, hoppas att jag får någon mirakelkur hos läkaren senare i eftermiddag. Nyss kom det ett bud hit med lite kläder till nästa vecka. Om jag hade varit frisk hade jag direkt kollat igenom allting direkt och börjat planera. Men istället måste jag ligga i soffan och knappt röra på mig...



| Tisdag

Jag är fortfarande sjuk och kunde alltså inte vara med på DN-plåtningen idag med Karolina, tyvärr. Men om man har feber och hosta är det bäst att hålla sig hemma. Nu ska jag lägga mig i soffan med en kopp te och Sex and the city...



| Måndag



Idag blir det nog inte mycket gjort för min del, har legat i feber sedan igår morse. Ska vila och kurera mig med varmt vatten med citron och honung i och hoppas på att blir lite bättre. Imorgon är det en plåtning som jag inte vill missa och resten av veckan är det också jobb som gäller. Som det ser ut nu så ska jag göra tre jobb för SOLO som ska plåtas nästa vecka så jag har verkligen inte tid att vara sjuk. Om ni vill kan ni kolla in ett volang-plock jag pillat ihop för Veckorevyn.com, det hittar ni här...



| I butik: Topshop





| Paris


Duktiga Garance Doré har fångat Emanuelle Alt och Alexa Chung i Paris. Inspiration!



| En perfekt kavaj!


Kavaj från Smythe/Net-a-porter.com

Till en vit t-shirt, smala svarta byxor och höga klackar...



| Mot stan!




T-shirt: Acne
Kofta: Acne
Kjol: Monki
Skor: Tiger



| Väskor

Jag har ett par väskor som jag brukar varva mellan när jag går ut men är på jakt efter en ny partyväska. Är sugen på en röd variant. Några tips? Ska in till stan en sväng idag och svänger kanske förbi Beyond Retro och se om jag hittar någon fin...



| Helgens shoppingtips 14/3


Av: Josephine Aune, Veckorevyn.com

Varje vecka gör jag tre plock med shoppingtips för Veckorevyn.com och varje lördag kommer helgens shoppingtips upp. Här kan ni spana in jobbet som kom upp tidigare idag...


| Akvarellblommor


Min syster kom hem med den här kjolen från Gina Tricot igår. 199 kr, vilket fynd!



| Smycken










Här är mina favoriter ur mitt smyckeskrin!


| Shoppingtips x 6


Sött hårspänne från H&M Divided


Balmain-kopior från Gina Tricot (snart i butik)


Sjömansklänning från Gina Tricot (i butik v.31)


Skor med träklack från Zara


Kilklackar i trä och mocka från Zara


Klänning från H&M Trend



| Lite nytt


T-shirt från Acne


Kjol från Acne


Byxor från VILA



| Fredag





Idag blir det jobb hemifrån hela dagen, jag ska göra några plock för Veckorevyn.com och fortsätta planera ett gäng jobb för SOLO och Glaze. Ikväll blir det nog middag på någon mysig resturang och jag firar att det är fredag iklädd detta:

T-shirt: Acne
Kjol: Dagmar
Skor: Whyred



| Ena axeln bar




I veckan shoppade jag lite nya kläder. Ur Acnes butik kom jag ut med en välfylld kasse och i den låg bland annat den här svarta klänningen. Den kommer att blir riktigt fin med ett par höga klackar och bara ben i sommar. Men så länge kommer jag att matcha den med ett par svarta strumpbyxor och en kavaj... 


| One for the boys!



Har fått lite förfrågningar om att göra lite shoppingtips till killar också, varsågoda!

Rutig kavaj: Topman
T-shirt: T-shirt store
Svarta byxor: H&M
Skor: Sneaky steve
Väska: Tusting


| 10 vårtrender 2009

Just nu sitter jag på min säng och jobbar, det har jag gjort hela dagen. Jobb för SOLO och Glaze har planerats in, det mailas, rings och fixas. Den här veckan assisterar jag ju Karolina med ett jobb för DN så det håller vi också på att planera. Plåtningen är på tisdag nästa vecka och då ska alla outfits sitta. Jag har sprungigt omkring på massa presskontor den här och förra veckan och på måndag får vi se om något behöver kompletteras och plockas i butik. Jag sitter också och letar efter grymma shoppingtips till artiklarna för Veckorevyn.com och pillar med bloggen. Ett jobb jag skulle göra blev dock inte av, en sida med 10 vårtrender. Så jag tänkte att jag kunde lägga upp en del av det jobbet här i bloggen istället...


Luella S/S 2009

Tantigt: I vår är det helt okej att vara tantig. Luella släppte ut en excentrisk och härlig tant på sin catwalk inför våren. Prydliga blusar som knäpps ända upp i halsen, vadlånga kjolar, dräkter och rader av pärlhalsband. Lite flor i håret blir pricken över i:et.
Glittra, skimra och glimma: Paljetter, glaspärlor och glansiga material i guld och metallic. Det glittrar och gnistrar i modevärlden som aldrig förr! Ett skimrande plagg är ett måste i vårens garderob och passar både till vardags och till fest.
Etno-chic: Inspireras av Afrikas hetta. Köpte du på dig leopard- och zebramönstrade plagg i höstas? Bra, de håller även denna säsong. Mixa exotiska mönster, material stora smycken och starka färger och du är på helt rätt spår.
Kavajen: Det är ingen tvekan om att kavajen är ett av vårens nyckelplagg. Färgskalan går från svartaste svart, via knalliga färger, pudriga nudenyanser till vitt. En välsittande kavaj med markerade axlar kan vara vårens mesta trendköp. Powerkvinnan är tillbaka!
Blommigt: Blommorna dyker även upp denna våren men har suddats ut något och flyter ut likt vackra och blurriga akvarellmålningar. Blomsterprakten syns även som fina applikationer och accessoarer. Sätt en stor tygblomma i håret och du blir extra fin i vårsolen. 
Skrynkligt och trasigt: Du behöver inte vara så noga med strykjärnet i vår, tvärtom.  Enligt Prada går vi en skrynklig vår till mötes. Och dina kläder ska helst vara lite håliga och trasiga. Efter Balmains visning är det många som trånar efter de perfekt slitna och klorblekta jeansen (om dessa inte införskaffades redan i höstas). En trend som enkelt kan fixas ihop med ett sandpapper, sax och klorin.
Vilda västern: En sexig cowboy gick ner för många catwalks inför våren. Klä dig fransar, jeansskjortor, mockaplagg, jeans och ett par slitna boots eller satsa på en mer skräddad sheriff-look á la Givenchy.
Turkost: Turkost är en av modefärgerna nummer ett i vår. Både när det gäller hela plagg och makeup. Vårens trendigaste ögonskugga i turkost står Gucci för. Alexander Wang visade läckra plagg i olika 80-talsnyanser och en av den var givetvis turkos.
Volanger: Ös på med lager av tunna och vackra volanger. More is more är det som gäller när det kommer till vårens volangtrend. Men volangerna dyker inte bara upp på klänningar och kjolar, utan även på axlar och liv.
Härliga pasteller: Lavendel, crémefärgat aprikos, mintgrönt, korall och ljusrosa – pastellerna gör stor entré i vår. Ljuvligt och feminint och alldeles, alldeles underbart.

 
Bilder: Style.com




| Plock


Plock från Veckorevyn.com 2008, av Josephine Aune



| Modeböcker


I min bokhylla står för tillfället dessa modeböcker, men jag vill ha mer, mer, mer! Ska försöka hinna med att ta mig till en bokrea innan veckans slut och se vad jag hittar...



| Babasonic



Igår blev det fest och jag hade roligt iklädd detta:

Linne: Weekday
Liten jacka Weekday
Silverkedjor: Glitter
Pärlhalsband: Present
Leggings: Gina Tricot
Skor: Tiger
Väska: Second hand



| Veckorevyn.com våren 2008







Av: Josephine Aune, Veckorevyn.com


| Vårstädning i garderoben




Ibland brukar jag få ett ryck och dra då ut hela min garderob för att kolla igenom och sortera det jag har. Den här gången hängde jag lite efter färg. Har två garderober varav den ena är helt svart just nu, det gillar jag! De kläder som hänger är de jag använder mest, resten viker jag ner i lådor. Det är skönt få en överblick och se vad det är man egentligen har och vad man saknar. Det händer också att man hittar saker som man glömt att man hade...



| Klänningar


Veckorevyn.com idag har det kommit upp ett jobb där jag har plockat ihop ett gäng härliga klänningar. Kolla in shoppingtipsen här!



| 090311





Idag har jag plockat kläder hela dagen till ett jobb för DN jag hjälper Karolina med. Nu blir det visst utgång och jag plockar fram ett gammalt pärlhalsband och lite kedjor. Till det en nyshoppad mjuk liten jacka med schyssta axelvaddar, ett vitt magkort linne och svarta byxor. Kan fixa en bild på det hela ikväll. Nej, nu ska jag rusa till bussen!


| På hyllan




| EGO










| Nico







| Helgens shoppingtips




Av: Josepine Aune, Veckorevyn.com



| Plock



Av: Josephine Aune, Veckorevyn.com



| Svart

Av: Josephine Aune, Veckorevyn.com



| Örhängen och fransar


2009-01-26



2009-01-29

Av: Josephine Aune, Veckorevyn.com



| Nya skor!



Inne på Whyred hittade jag dessa skor idag och kunde inte låta bli att ta med mig dem hem. Perfekt klackhöjd och lite spetsig tå, det gillar jag! De får ett stort plus för att klacken inte är i skinn, mycket mer praktiskt så. Dessa kommer jag att använda mycket, det kan jag lova!



| Acne + Svenskt Tenn








Just nu pågår en sevärd utställning på Strandvägsgalleriet där Acnes Jonny Johansson ger sin tolkning av Svenskt Tenn. Resultatet blev en härlig och inspirerande konstnärsateljé väl värd ett besök! Utställningen är öppen fram till och med den 19 mars så passa på att svänga förbi Strandvägen 5 och låt dig inspireras...



| SOLO nr 2 2009






Fotograf: Carl Klingspor Styling: Josephine Aune
Make-up: Lisa Åkesdotter Hultgren Modell: Mabintou/Kid Of Tomorrow



| Plock

Av: Josephine Aune, Veckorevyn.com

Eftersom jag vill samla alla mina jobb på ett och samma ställe blir det mycket jobb här på bloggen just nu. Här är ett urval av några plock jag gjorde för Veckorevyn.com i höstas.



| Veckorevyn.com 2008-03-09

Läs mer...


| Helgens shoppingtips


2009-02-21

2009-02-14

2009-01-31


2009-01-24

2009-02-28

2009-02-07

2009-01-03

Av: Josephine Aune, Veckorevyn.com



| Hitta stilen: Alexander Wang


Bild: Josephine Aune, Veckorevyn.com

Veckorevyn.com ligger det här jobbet uppe. Det är nog många som kommer att anamma Alexander Wangs vår och sommar-look och jag har plockat ett plagg och skor (både äkta vara och lite mer plånboksvänliga alternativ) som fixar stilen.
Läs mer


| Blomstra i vår!


Blommigt håller sig kvar även denna våren och förra veckan på Veckorevyn.com plockade jag ihop 16 blommiga plagg.
Läs mer



| SOLO 2008




Av: Karolina Skande & Linn Gustafsson Foto: Niklas Dahlskog
Assistent: Josephine Aune Make-up: Marcus Rökman



| Streetstyle



Zazkia Berlin, Evelina Sjöström, Isbel Bismar Lind & Olivia Dellow

Förra hösten och våren fotade jag en del streetstyle för Veckorevyn.com. Här hittar du den arkiverade streetstylebloggen.




| T-shirt


Här är en del av tryck som jag ritat på en t-shirt med en vanlig svart tygpenna från Panduro. Ett enkelt (och väldigt personligt) sätt att piffa till en helt vanlig vit t-shirt! Just den här hänger i min pojkväns garderob.




| Glaze nr 2 2009


Av: Josephine Aune



| Glaze nr 1 2009



Av: Josephine Aune



| Glaze nr 13 2008


Av: Josephine Aune




| Second hand-guide




Bilder och illustrationer: Josephine Aune

I höstas gjorde jag en stor guide till Stockholms bästa second hand-butiker på Veckorevyn.com som du kan kolla in här. När jag var igång passade jag också på att skriva ihop en artikel med några användbara tips för den som vill bli proffs på att handla second hand.



| SOLO nr 4 2008


Fotograf: Alexander Pihl Styling: Karolina Skande
Stylingass: Josephine Aune Make-up: Lisa Peterson




| SOLO nr 5 2008




Fotograf: Alexander Pihl Styling: Karolina Skande
Stylingass: Josephine Aune Make-up: Lisa Peterson




| SOLO nr 3 2008









Fotograf: Alexander Pihl Styling: Karolina Skande
Stylingass: Josephine Aune Make-up: Lisa Peterson




| Första jobbet...

Styling: Josephine Aune Fotograf: Niklas Dahlskog Make-up: Lisa Peterson

Det var i SOLO nr 12 som mitt första egna stylingjobb med titeln "5 modedilemman" var med. Har assisterat Karolina vid en hel del jobb men nu var det som sagt dags för mig att stå på egna ben och jag fick möjlighet att göra ett servicejobb på tre sidor med fem olika outfits. Min vän Hannah Öst stod modell och här är min personliga favoritbild från jobbet. Tanken var att visa hur man kunde styla den lite längre kjolen på ett snyggt sätt.



| SOLO nr 12 2008




Fotograf: Carl Klingspor Styling: Karolina Skande
Stylingass: Josephine Aune Make-up: Lisa Peterson
Modell: Esther/Mikas



| DN Söndag 080615


Foto: Anne Nyblaeus Styling: Karolina Skande
Stylingass: Josephine Aune Make-up: Lisa Peterson




| Vårplock på Veckorevyn.com












Här är en del av mina plock med vårtrender som kommit upp på Veckorevyn.com den senaste tiden (klicka på bilderna för att komma till plocken). För fler shoppingtips kika här...



| Helgens shoppingtips



Ett stående inslag på Veckorevyn.com är helgens shoppingtips som kommer upp på sajten varje lördag. Du kan spana in helgens lite cowboy-inspirerade plock här...



| Dags att börja blogga igen...






Det är dags för mig att börja blogga igen. Har saknat en blogg att lägga upp mina jobb på, så nu är det hög tid att börja blogga igen! Sedan i somras, då jag bloggade senast har det hänt en hel del. Jag assisterar fortfarande duktiga Karolina vid jobb lite då och då, men jag har även börjat göra egna stylingjobb för SOLO och plock för Glaze, vilket är jättekul! Sedan hösten 2007 frilansar jag även för Veckorevyn.com där jag tre gånger i veckan lägger upp olika shoppingtips. Det innebär att jag kommer på en idé eller ett tema, väljer ut plagg och accessoarer och sedan publicerar det på sajten. Ibland säljer jag även skor på Din Sko...



Till bloggens startsida
RSS 2.0